В Одеській єпархії сотні нужденних отримали гуманітарну та фінансову допомогу (відео)

Під час благодійної акції був присутній голова Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань протоієрей Владислав Діханов

7 березня 2017 року, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, у Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги відбулася чергова видача гуманітарної допомоги. Понад 200 осіб з числа вимушених переселенців зі сходу України, багатодітних сімей та нужденних одеситів отримали продуктові набори. Найбільш потребуючим була виділена фінансова допомога на суму більше 35 тис. грн. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Одеської єпархії.

У благодійній акції взяв участь голова Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань протоієрей Владислав Діханов, який прибув до Одеси, щоб ознайомитися з багаторічним досвідом соціальної діяльності Одеської єпархії.

Отець Владислав відзначив високий рівень роботи Центру з надання гуманітарної допомоги. «Тут я дійсно побачив не одноразову гуманітарну акцію, а продуману систему з надання соціальної допомоги, яка діє в єпархії вже майже 3 роки», – сказав священик. Він також зауважив, що кожне звернення про допомогу розглядає особисто митрополит Агафангел. «Його письмову резолюцію я бачив на кожному з 200 прохань. І це при тому, що у одеського архіпастиря дуже напружений графік богослужінь, відвідувань храмів і обителей», – підкреслив протоієрей Владислав Діханов.

Просмотров: 258

Залишити відповідь