Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння в Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври

1 квітня 2017 року, напередодні Неділі п’ятої Великого посту, прп. Марії Єгипетської, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Ірпінський Климент та духовенство Лаври.

Після полієлею Предстоятель привітав із 90-річчям уславлeного регента митрополичого хору М. С. Литвиненка. За заслуги перед Українською Православною Церквою Михайло Семенович був нагороджений Орденом святого рівноапостольного князя Володимира I ступеня.

Завтра, о 8:00, Блаженніший Митрополит Онуфрій очолить Божественну літургію в Архангело-Михайлівському Звіринецькому монастирі. У п’яту Неділю Великого посту обитель святкує Собор отців і преподобномучеників Звіринецьких. Монастир знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Мічуріна, 20-22.

Нагадаємо, вчора увечері Предстоятель очолив утреню з Акафістом Богоматері в Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври.

Просмотров: 1246

Залишити відповідь