Український дослідник представить на Київщині унікальну фотовиставку про Афон

Мешканці Броварщини зможуть доторкнутись до таємничого світу Святої Гори та дізнатись про багатовікові тісні духовно-історичні зв’язки Афону й України.

З 5 квітня по 14 травня 2017 року у Броварському краєзнавчому музеї (м. Бровари, Київська область) діятиме фотовиставка «Подорож до таємничого Афону». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Захід проводиться з нагоди святкування Воскресіння Христового з благословення керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія.

Відкриття фотовиставки відбудеться 5 квітня о 15:00 у Броварському краєзнавчому музеї за адресою м. Бровари, вул. Гагаріна, 6.

На виставці будуть представлені фотороботи українського дослідника, журналіста і історика, директора Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні Сергія Шумило.

Відвідувачі зможуть доторкнутись до таємничого світу Святої Гори Афон у Греції, дізнатись про багатовікові тісні духовно-історичні зв’язки Афону й України.

У рамках заходу 5 квітня відбудеться лекція автора фоторобіт на тему духовно-історичних зв’язків Святої Гори Афон й України, а також презентація його книжок.

Виставка діятиме цілий місяць, з 5 квітня по 14 травня, щоденно з 8.00 до 17.00, сб. та нд. – з 10.00 до 14.00)

Вхід вільний.

Організатори заходу: Міжнародний інститут афонської спадщини в Україні, Паломницький Центр Української Православної Церкви, Бориспільська єпархія Української Православної Церкви, Броварський краєзнавчий музей. За підтримки Благодійного фонду на честь Покрови Пресвятої Богородиці.

Просмотров: 324

Залишити відповідь