Блаженніший Митрополит Онуфрій висловив співчуття керуючому Санкт-Петербурзькою єпархією у зв’язку з терактом 3 квітня 2017 року

Предстоятель Української Православної Церкви надіслав лист-співчуття митрополиту Санкт-Петербурзькому і Ладозькому Варсонофію у зв’язку з загибеллю людей під час вибуху в Санкт-Петербурзькому метрополітені, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство зазначив, що подібні злочини викликають осуд і протест у віруючих християн.

«Вбивства невинних людей неможна виправдати ніякими релігійними, ідеологічними, чи якимись іншими цілями, що переслідували злочинці, – наголосив Предстоятель. – Ми щиро скорбимо разом із вами за невинно убієнними, бо українському народу, як ніякому іншому сьогодні, відома скорбота про смерть і пролиту кров».

Блаженніший Митрополит Онуфрій підкреслив, що Українська Православна Церква підносить молитви за упокій невинно убієнних і просить Бога упокоїти їхні душі в оселях праведних. «У ці дні святої Великої Чотиридесятниці ми гаряче молимося, щоби Всемилостивий Господь упокоїв загиблих, утішив скорботних і зцілив рани постраждалих», – підкреслив Архіпастир.

Нагадаємо, що 3 квітня 2017 року внаслідок вибуху у Санкт-Петербурзькому метрополітені загинули 10 осіб та близько 50 отримали поранення.

Просмотров: 342

Залишити відповідь