Блаженніший Митрополит Онуфрій напередодні Благовіщення очолив всенічне бдіння в Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври

6 квітня 2017 року, напередодні свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Ірпінський Климент та духовенство Лаври.

За богослужінням молилися чисельні парафіяни та паломники Києво-Печерської обителі.

Згідно богослужбового Уставу, всенічне бдіння у цей день складається з великого повечір’я з літією, утрені та першого часу. Завтра, в сам день свята, звершуються третій, шостий, дев’ятий часи та вечірня в поєднанні з Літургією свт. Іоанна Златоустого.

Нагадаємо, 4 квітня Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив перше у 2017 році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.

Просмотров: 1530

Залишити відповідь