АНОНС. Делегація УПЦ доставить в Україну Благодатний Вогонь (акредитація для ЗМІ)

У київському міжнародному аеропорту “Бориспіль” 15 квітня о 19.00 – 20.00 (орієнтовний час прибуття) відбудеться зустріч Благодатного вогню, який доставить з Єрусалиму офіційна делегація Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Акредитацію проводить Центр інформації УПЦ за тел. (066) 095 14 76, (068) 876 50 96 або [email protected].

Планується брифінг голови офіційної делегації – керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія (Паканича).

Прохання вказувати подію, на яку акредитується ЗМІ, посаду особи, контактний телефон та електронну пошту.

Увага! Акредитація триває до 14 квітня, 21.00, списки передаються у аеропорт “Бориспіль”.

15 квітня у залі офіційних делегацій перебуватимуть священнослужителі, яким буде переданий Благодатний вогонь для розповсюдження іншими єпархіями України.

О 23.00 годині у Києво-Печерській лаврі Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій роздасть Благодатний вогонь тисячам віруючих, які прийдуть на нічне Великоднє богослужіння.

Акредитовані журналісти зможуть потрапити на події за списками. З собою мати паспорт та редакційне посвідчення.

У Велику Суботу християни усього світу з особливим благоговінням очікують дива, яке з року в рік відбувається в Єрусалимі напередодні Православного Великодня – сходження Благодатного Вогню в храмі над Гробом Господнім. За давнім переданням щорічне таємниче загоряння дивовижного вогню на Святій Землі є знаком милості Божої, яка сповіщає про турботу Господа та дає віруючим надію на те, що Бог ще на рік продовжує буття світу.

Нагадаємо, стартували прямі включення з храму Гробу Господнього в Єрусалимі в дні Страсної седмиці. Відеотрансляції наживо з Єрусалиму (Ізраїль), з храму Гробу Господнього, відбуваються на офіційній сторінці Центру інформації  Української Православної Церкви в Facebook.

Просмотров: 732

Залишити відповідь