Київська паства привітала Предстоятеля зі святом Пасхи Христової (фото)

17 квітня 2017 року, у Світлий понеділок ввечері, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив богослужіння у Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

За богослужінням також молилися намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, вікарні архієреї Київської єпархії Української Православної Церкви, духовенство монастиря та багаточисельна паства.

Після закінчення богослужіння від імені архієреїв, кліра та мирян Предстоятеля зі святом Світлого Христового Воскресіння привітав намісник обителі митрополит Павел.

Його Блаженство подякував владиці-наміснику за слова вітання. Митрополит Онуфрій у свою чергу привітав присутніх архіпастирів, духовенство та паству зі святом Пасхи Христової та подякував за ті труди, які вірні здійснюють заради свого спасіння, задля того, щоб наслідувати Царство Небесне, подароване нам Господом через свої Хресні страждання та Світле Воскресіння.

Після цього Блаженніший владика благословив кожного та роздав наймолодшим парафіянам Лаври подарунки. А хори Києво-Печерської Лаври виконали великодні піснеспіви для всіх присутніх.

Нагадаємо, вранці Предстоятель звершив урочисту Літургію у Свято-Вознесенському Флорівському монастирі Києва.

Просмотров: 1389

Залишити відповідь