У день Пасхи Христової у Запоріжжі митрополит Лука розділив трапезу із малозабезпеченими та безхатченками

Силами жіночої ради єпархії вдалося нагодувати більш як триста нужденних людей.

16 квітня 2017 року, у день Світлого Христового Воскресіння, митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука з духовенством розділили святкову трапезу із більш як трьома стами малозабезпечених та бездомних. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Обід був організований у трапезному залі Свято-Миколаївського храму міста Запоріжжя. Його Високопреосвященство привітав усіх присутніх зі Святом Пасхи Христової та побажав залишити усі скорботи та печалі за воротами храму і розділити усім разом радість свята.

 «Ми зібралися тут, щоб розділити радість Світлого Христового Воскресіння. Наше життя важка і повна серйозних випробувань. Але згадаймо Христа. Хіба Він мало страждав? Він був відданий своїм рідним народом, Своїм учнем, прийняв ганебну смерть заради всіх нас і воскрес. Радійте, сьогодні не можна сумувати» – зазначив митрополит Лука.

Трапеза була приготовлена силами жіночої ради єпархії, для того, аби нагодувати усіх охочих, столи накривались декілька разів.

Нагадаємо, у єпархіях Української Православної Церкви духовенство зустріло Світле Христове Воскресіння справами милосердя.

Просмотров: 897

1 коментар

Залишити відповідь