Пастирська підтримка українських військових

Вікарій Київської Митрополії відвідав військовослужбовців Державної спеціалізованої служби транспорту в зоні АТО

29 квітня 2017 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент відвідав українських військових, які проходять строкову службу в Луганській області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Зокрема, Преосвященний владика передав благословення Предстоятеля загону саперів Державної спеціалізованої служби транспорту, що дислокується в м. Слов’янськ, та ознайомився з результатами роботи по розмінуванню територій, на яких відбувалися бойові дії.

Також єпископ Климент відвідав військовослужбовців, які охороняють важливі об’єкти цивільної інфраструктури і ознайомився з результатами роботи по відновленню зруйнованих мостів і транспортних сполучень.

Під час бесіди з військовослужбовцями архієрей дав духовні настанови новоприбулим і побажав їм Божого заступництва у справі захисту Вітчизни. У свою чергу, керівництво військових підрозділів висловило слова вдячності за пастирську опіку і духовно-моральну підтримку, яку здійснюють капелани Української Православної Церкви.

Нагадаємо, у святкові дні Пасхи Христової капелани з різних єпархій УПЦ відвідали українських військовослужбовців у зоні АТО. Раніше повідомлялося, що сиротам і постраждалим від військових дій Луганщини прибула гуманітарна допомога від віруючих Київської єпархії.

Просмотров: 448

Залишити відповідь