Духовенство Одеської єпархії звершує заупокійні молитви за жертвами трагічних подій 2 травня 2014 року (відео)

В Одесі священнослужителі молилися за упокій душ загиблих на місцях трагічних подій

2 травня 2017 року, в річницю трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, єпископ Южненський Діодор звершив заупокійне богослужіння за загиблими одеситами на місці загибелі перших жертв травневої трагедії на вулиці Преображенській. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Разом з архієреєм молилися благочинний Одеської єпархії протоієрей Павел Поліщук і помічник настоятеля Спасо-Преображенського Одеського кафедрального собору протоієрей Олександр Маліченко. Після молитви священнослужителі поклали квіти на місце трагедії в пам’ять про покійних.

Потім єпископ Діодор і духовенство прибули в район Куликова поля, де 2 травня 2014 року загинули кілька десятків одеситів. Тут також було звершено заупокійне богослужіння та покладені квіти

У цей день, 2 травня, з благословення митрополита Агафангела в усіх храмах Одеської єпархії відбуваються заупокійні богослужіння за загиблими 2 травня 2014 року.

Просмотров: 480

1 коментар

  1. Вечная память невинным жертвам.

    Спасибо духовенству за мужество. Здравия и мира владыке Агафангелу.

    О милых спутниках, которые наш путь
    Своим со-путствием для нас животворили
    Не говорили с тоской: “Их нет”,
    Но с благодарностию: “Были…”

    Ф. Тютчев

Залишити відповідь