Як знайти своє місце у житті — порада Предстоятеля жінкам

Людина, яка починає виконувати призначення, для якого створив її Господь, у цьому знаходить свій спокій.

Про це сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій під час проповіді у день жон-мироносиць, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Коли людина виконує те призначення, для якого Господь її створив, то заспокоюється. Вона знаходить себе, більше не метушиться в світі, не шукає увесь час щось і когось. Вона спокійна, бо знайшла себе і своє місце», — підкреслив Архіпастир.

За словами Блаженнішого владики, для жінки таким призначенням є народження і виховання дітей.

«Жінка по своїй природі називається “немічним сосудом”, але вона виконує таку місію, як ніхто інший — жінка народжує дітей. Вона виховує їх синами Церкви, добрими громадянами держави, — сказав Предстоятель. — Є люди, які звершують великі справи: виготовляють ракети, літаки, комп’ютери і так далі… Але жінка народжує нову людину — а це вище від усякого творіння рук людських».

Жінка, яка виконує цю місію, одержує від Бога велику благодать, наголосив Його Блаженство.

«Я хочу привітати всіх вас, дорогі сестри во Христі, жінки-християнки, з вашим християнським жіночим днем. Нехай Господь молитвами святих жон-мироносиць допомагає кожній із вас виконувати ту місію, яку Господь покладає на жінку: бути вірною дружиною, доброю матір’ю і вихователькою для своїх дітей».

Також Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів, якими мають бути жінки-християнки.

Просмотров: 1580

Залишити відповідь