Завтра у Києво-Печерській Лаврі відкриття виставки, присвяченої святителю Луці Кримському та священикам-ветеранам

Для представників ЗМІ потрібна акредитація.

9 травня 2017 року о 13.30 у Церковно-археологічному музеї Київської духовної академії (вул. Лаврська 15, корпус 63) відбудеться відкриття виставки «Великий чудотворець і сповідник», присвяченої 140-річчю від народження святителя Кримського Луки (Войно-Ясенецького). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ з посиланням на Центр інформації УПЦ.

Акредитацію представників ЗМІ проводить Центр інформації за тел. (066) 095 14 76.

Серед експонатів — унікальні документи, видання, фотографії, медичні інструменти, листи святителя Луки Кримського, які розповідають про життєвий шлях, подвиг сповідництва, медичну діяльність святого.

Також на виставці можна буде дізнатися про подвиги священиків-ветеранів Другої Світової війни, зокрема ректора Київських духовних шкіл протоієрея Петра Влодека та інших.

Організатори виставки: Київська духовна академія і семінарія, Синодальний відділ «Церква і культура», історико-краєзнавчий музей «Православна Україна» Київської єпархії УПЦ.

Нагадаємо, вранці цього ж дня Блаженніший Митрополит Онуфрій очолить панахиду біля стели на могилі Невідомого солдата в Парку Вічної Слави.

Просмотров: 385

Залишити відповідь