До кінця тижня в галереї «Соборна» діє фотовиставка «Люди Перемоги»

Урочисте відкриття виставки, присвяченої справжнім героїв ВВВ та святковий концерт відбулися у День Перемоги.

Фотовиставку «Люди Перемоги» – проект телеканалу «Інтер», присвячений справжнім героям Великої Вітчизняної Війни, до кінця тижня можна буде переглянути у галереї «Соборна», що діє при Духовно-просвітницькому центрі Воскресенського Кафедрального собору УПЦ. Її відкриття відбулося у День Перемоги, 9 травня 2017 року. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на soborna.church.ua.

Благословення та вітання зі святом Дня Перемоги від Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Онуфрія присутнім передав вікарій Київської Митрополії єпископ Варсонофій. Архієрей подякував усім ветеранам за їхні подвиги та побажав усім мирного неба над головою і закликав пам’ятати подвиг наших предків, які захищали нашу Батьківщину від нацизму.

Далі присутні мали змогу ознайомитися з фотовиставкою та відвідати тематичний концерт.

Фотовиставка «Люди Перемоги» буде відкрита до 15 травня в галереї «Соборна» за адресою: Залізничне шосе, 3. (М. Либідська).

Вхід вільний з 10-00 до 17-00.

Нагадаємо, 9 травня у Церковно-археологічному музеї Київської духовної академії відбулося відкриття виставки «Великий чудотворець і сповідник», присвяченої 140-річчю від народження святителя Кримського Луки (Войно-Ясенецького).

Просмотров: 249

Залишити відповідь