Десятки нових дипломів про духовну освіту отримали державне визнання

Під час чергового засідання комісії з визнання дипломів вищих духовних навчальних закладів при Міністерстві освіти і науки України, було визнано десятки дипломів, виданих семінаріями УПЦ.

16 травня 2017 року в приміщенні  Міністерства освіти і науки України відбулося засідання Комісії з державного визнання дипломів про вищу духовну освіту. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у роботі комісії взяв участь голова Учбового комітету Української Православної Церкви єпископ Ірпінський Климент.  Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Члени комісії розглянули прохання про визнання дипломів вищих духовних начальних закладів, серед яких буди дипломи Київської духовної академії та семінарії УПЦ.

За результатами роботи комісії МОН України має прийняти рішення, згідно з яким всі, хто закінчив навчання до 2014 року (включно), отримають довідку державного зразка про те, що вони здобули базову, або повну вищу освіту.

З переліком необхідних для визнання диплому документів можна ознайомитися на сайті Учбового комітету Української Православної Церкви.

 

Просмотров: 583

Залишити відповідь