Напередодні Неділі про сліпого Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври

20 травня 2017 року, напередодні Неділі шостої після Пасхи, про сліпого, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Ірпінський Климент та духовенство Лаври.

За богослужінням молилися настоятель монастиря Ксенофонт, що на Святій Горі Афон, ігумен Алексій разом з благочинним та братією обителі, а також чисельні парафіяни та паломники Києво-Печерської обителі.

Завтра, у Неділю про сліпого та день пам’яті апостола Іоанна Богослова, Предстоятель очолить Божественну літургію у цьому ж храмі. Початок богослужіння о 8:30.

Нагадаємо, минулого тижня Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав Святу Землю з паломницьким візитом.

Просмотров: 1198

Залишити відповідь