Привітання з Днем прикордонника голови Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України

Шановні прикордонники!

Дорогі брати і сестри!

Від щирого серця вітаю усіх генералів, адміралів, офіцерів, прапорщиків та мічманів, сержантів і солдатів, працівників Держприкордонслужби України, ветеранів прикордонної служби та членів сімей із Днем прикордонника!

Понад чверть століття Ви впевнено і успішно тримаєте екзамен на міць та своєчасність реагування на безпекові ризики та загрози, що і принесло Державній прикордонній службі України визнання як надійного правоохоронного органу європейського рівня, а з боку українського народу – шану та любов до захисників державних кордонів!

Постійна підтримка Державної прикордонної служби України Президентом України та Урядом нашої держави, висока довіра людей мають надихати персонал на мужність та відвагу, професійний зріст, створення нової формації прикордонників.

У ці святкові дні, коли на завершення пасхального періоду Свята Церква згадує і вшановує Вознесіння Господа нашого Іісуса Христа, ми дякуємо Богові за ту підтримку і порозуміння, які сьогодні притаманні відносинам між Держприкордонслужбою України і Українською Православною Церквою.

Духовно опікуючись персоналом прикордонних загонів на теренах України, включаючи зону бойових дій, військове духовенство Української Православної Церкви спільно з воїнами-прикордонниками розділили радість Воскресіння Христового, передавши Благодатний вогонь від Гробу Господнього охоронцям державних рубежів, як символ необхідності духовного оновлення людини. У дні Радониці та Пам’яті і примирення Свята Церква належно вшанувала спочилих Захисників Вітчизни.

Молитовно бажаємо усьому особовому складу Державної прикордонної служби України допомоги Божої, заступництва Пресвятої Богородиці і Собору всіх святих воїнів у відповідальному служінні на користь нашої Вітчизни, українського народу і в славу Святої Церкви.

  • Хай Господь благословить Вас і завжди посилає Свої великі і щедрі ласки!

З щирою повагою,

+ АВГУСТИН

митрополит Білоцерківський і Богуславський,

голова Синодального відділу Української

Православної Церкви із взаємодії зі Збройними

Силами та іншими військовими формуваннями

України

Просмотров: 334

Залишити відповідь