Сєверодонецька єпархія придбала для лікарні Лисичанська дороговартісне медичне обладнання

До Дня медика воно було передано до пологового відділення Центральної міської лікарні ім. Тітова

17 червня 2017 року архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим відвідав пологове відділення Центральної міської лікарні ім. Тітова м. Лисичанськ, куди від єпархії передав нове медичне обладнання. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Сєверодонецької єпархії.

П’ять матраців з підігрівом, два електровідсмоктувача, два столика з підігрівом і пульсоксиметр загальною вартістю майже 100 тисяч гривень були придбані на кошти, зібрані в Сєверодонецькій єпархії під час благодійної акції «Блаженні милостиві», що проходила в період Великого посту з ініціативи архієрея.

Заступник головного лікаря ЦМЛ Світлана Анатоліївна Голубцова відзначила, що у пологовому відділенні дуже раді подарунку, оскільки нове обладнання є дуже необхідним та дороговартісним. Владика Никодим у свою чергу підкреслив, що це заслуга і зусилля всіх віруючих Сєверодонецької єпархії.

Також Його Високопреосвященство привітав весь персонал пологового відділення з Днем медика і побажав у їхній важливій праці віри в силу Господню і сподівання на Його милість.

Просмотров: 348

Залишити відповідь