У Вінниці відбувся перший випуск студентів курсу «Основи християнського богослов’я»

Шістнадцять слухачів програми, організованої за сприяння Вінницької єпархії Української Православної Церкви, отримали сертифікати про успішне завершення навчання.

3 липня 2017 року у  м. Вінниця відбулося вручення сертифікатів випускникам програми «Основи християнського богослов’я». Програма була реалізована Донецьким національним університетом імені Василя Стуса та Вінницькою єпархією Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Шістнадцять студентів протягом восьми місяців навчилися ефективно проводити просвітницьку роботу з різними категоріями населення на основі християнського вчення, надавати консультативні послуги з питань духовно-морального розвитку, проектувати духовно-просвітницьку діяльність в різних мікросоціумах.

З успішним завершенням курсу випускників привітали проректор ДонНУ ім. Василя Стуса Тетяна Нагорняк та митрополит Вінницький і Барський Симеон. Його Високопреосвященство зазначив, що перший досвід співпраці Вінницької єпархії і Донецького національного університету виявися вдалим. На думку владики це стало можливим завдяки спільному щирому бажанню зробити внесок у духовний розвиток і моральне виховання суспільства.

Завершився захід обміном грамотами та подарунками. Одним з кращих викладачів програми було названо клірика Вінницької єпархії протоієрея Володимира Пучкова. Також за сприяння організації програми подяку від вишу отримав секретар єпархії протодиякон Владислав Демченко.

Митрополит Симеон вручив відзнаки Вінницької єпархії ректору університету Роману Гинюку, проректору Тетяні Нагорняк та викладачам Олені Скоповій та Юлії Пачос.

Просмотров: 145

Залишити відповідь