Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав ІІ Православну Спартакіаду з греко-римської боротьби серед юнаків

Захід був присвячений 1029 річниці Святого Хрещення Київської Русі.

25 липня 2017 року з благословення Блаженнійшого Митрополита Онуфрія в спортивно-оздоровчому комплексі «Імперія», що під Києвом, відбулася ІІ Православна Спартакіада з греко-римської боротьби серед юнаків, присвячена 1029 річниці Святого Хрещення Київської Русі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

В змаганнях взяли участь команди з Київщини – Круглика, Миронівки, Владиславки, Новосілок, Крюківщини, Юхнів, Білої Церкви, м.Києва «Школи спорту», ДЮСШ «Атлант», «Спарти» а також м. Жмеринки, Решетіловки, Волновахи, с. Степанців, Черкаської області. Близько 120 юних учасників виходило на килим.

Перед початком змагань Блаженнійший Митрополит Онуфрій закликав юних борців не тільки займатися фізичним самовдосконаленням, а також, завжди пам’ятати про Господа Бога, щодня насичувати душу молитвами, займатися духовним розвитком. Тому, що справжню силу дає тільки Бог!

Як зауважив ініціатор проведення змагань – голова «Союзу Православних Сил», президент ФГРБ Київської області Юрій Цікаленко, борець має зростати гармонійною, всебічно розвинутою особистістю. Старший тренер збірної Київської області, бронзовий призер Олімпіади в Атланті – Андрій Калашніков закликав юних борців мати в серці віру в Бога, вірити у власні сили, багато тренуватись і досягти великих результатів в спорті. Заслужений тренер України Василь Тимофійович Берчук, також побажав учасникам здоров’я, терпіння та перемог. Почесні гості отримали подарунки від «Союзу Православних Сил» та СК «Св. Георгія Побідонця».

Просмотров: 118

Залишити відповідь