В Українській Православній Церкві закупили обладнання для дитячих лікарень та привітали маленьких пацієнтів з Днем знань

Запорізька єпархія передала дитячим медичним закладам необхідне медичне устаткування на суму близько 400 тис. грн., а громада Кафедрального Собору Української Православної Церкви відвідала з подарунками онкохворих дітей в лікарні Охмадит.  

5 вересня 2017 року керуючий Запорізькою єпархією митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука передав дитячим відділенням лікарень міста Запоріжжя дороговартісне медичне обладнання. Устаткування було придбане на кошти, зібрані в благодійній акції «Любов милосердствує».

Цього дня Його Високопреосвященство відвідав Дитячу обласну клінічну лікарню, де передав офтальмологічному відділенню комплекс функціонального біоуправління і мікрополяризації «Реамед-А», необідний для лікування хвороб порушення зору.

Цього ж дня митрополит Лука передав дитячому відділенню Запорізької багатопрофільно клінічної лікарні №5 біохімічний фото аналізатор «Солар», який буде знаходитись у реанімаційному відділенні для більш точного встановлення діагнозу дітям, що перебувають у важкому стані.

Також єпархія передала допомогу у вигляді нового датчика для ультразвукової діагностики дитячому обласному туберкульозному диспансеру.

За словами владики Луки, нове обладнання допоможе лікарям суттєво підвищити стандарти надання медичної допомоги хворим дітям.

1 вересня соціальний відділ громади Кафедрального Собору УПЦ на честь Воскресіння Христового відвідав пацієнтів онкогематологічного відділення дитячої спеціалізованої лікарні Охмадит у Києві та привітав їх з Днем знань.

З благословення єпископа Бородянського Варсонофія громада собору підготувала подарункові набори для дітей, які включали солодощі, іграшки та книжки. Подарунки вручили дітям в палатах, а також батькам найменших пацієнтів.

Просмотров: 320

Залишити відповідь