Херсонська єпархія оголосила збір коштів потерпілим від страшної пожежі в місті

У Херсоні оголошено дводенний траур: в результаті трагедії загинули мати з трьома дітьми

Вночі 19 вересня 2017 року Херсоні в результаті пожежі в житловому будинку трагічно загинули 4 людини – мати з трьома дітьми. Найстаршому було 8 років. Їхній батько отримав 90% опіків і був госпіталізований. Також травми отримали двоє людей, а 25 мешканців залишилися без даху над головою.

У Херсоні оголошено дводенний траур.

Від імені митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, Херсонська єпархія висловила глибоке співчуття постраждалим у цій трагедії, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт єпархії.

З благословення архієрея, Управління Херсонської єпархії Церкви оголосило про збір коштів, продуктів харчування та всіх необхідних речей для постраждалих від пожежі.

В ніч з 19 на 20 вересня в Свято-Духівському кафедральному соборі Херсона була звершена заупокійна Божественна літургія за загиблими.

Постраждалі мешканці на даний момент поселені за адресою: м. Херсон, вул. Комкова, 76 в. Усі охочі допомогти, можуть надати допомогу безпосередньо за цією адресою або звернутися в Херсонське єпархіальне управління.

Фото fakty.ua

Просмотров: 372

Залишити відповідь