Поліція затримала грабіжника, який перебував у розшуку за пограбування церков

Правоохоронці затримали крадія у столичному храмі УПЦ під час пограбування. Як виявилося, він перебуває у розшуку в Хмельницькій області за скоєння аналогічних злочинів.

В ніч на 21 листопада 2017 року в храмі на честь Трьох святителів Голосіївського благочиння спрацювала сигналізація. На місце події виїхав наряд групи реагування Управління поліції охорони та затримав 30-річного чоловіка, який перебував у церкві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на mitropolia.kiev.ua.

У прес-службі Національної поліції зазначають, що у приміщення зловмисник потрапив шляхом віджиму пластикового вікна. Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили ювелірні вироби із золота та срібла – каблучки, хрестики, ланцюжки, браслети та сережки. Загальна сума викраденого становить близько 30000 гривень.

Правоохоронці також встановили, що затриманий перебуває у розшуку в Хмельницькій області за скоєння аналогічних злочинів.

Нагадаємо, нещодавно, 11 жовтня, з приміщення Свято-Георгіївського храму Хмельницького зі скриньки для пожертв викрали грошові кошти. Раніше, у ніч на 1 червня зі Свято-Покровського храму села Адамівка Віньковецького району Хмельницької області вандали викрали Дарохранильницю зі Святими дарами.

Просмотров: 482

Залишити відповідь