Привітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія організаторам та учасникам V церемонії нагородження «Майбутнє нації»

ОРГАНІЗАТОРАМ ТА УЧАСНИКАМ

V ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ «МАЙБУТНЄ НАЦІЇ»

Шановні організатори та учасники!

Дорогі брати і сестри!

Любі діти!

Кожна людина в своєму житті переживає такі миті, коли, окрилена певною ідеєю, мрією або бажанням, вона ніби здатна злетіти у небо і досягти омріяних висот. Якимось особливим незбагненним чином це стосується дитинства та юнацької пори, коли усе навкруги здається можливим.

За висловом одного класика, всі ми родом з дитинства. Те, якою виростає доросла людина, чим вона живе і дише, заради чого вона прокидається кожного ранку і з якими думками лягає спати, — закладається з дитячих років. Добре, коли чисті пориви молодого серця не зникають з приходом дорослого віку, коли сувора правда нашого життя не ламає світлих потаємних бажань, і людині вдається зберегти свою мрію та втілити її. Для цього потрібна неабияка працьовитість, цілеспрямованість і готовність іти до кінця обраним шляхом. Добре, коли даний від Бога талант молода людина розвиває наполегливою працею, відкидаючи лінощі, власні примхи, принади і спокуси навколишнього світу.

Сьогодні ми відзначаємо досягнення нашої молоді в галузі освіти, культури і спорту. Маючи добру волю, щирість і працьовитість, ви, дорогі друзі, не просто розвиваєте свої здібності, але стверджуєте свою особистість, створену за образом і подобою Божою, розкриваєте свій духовний і фізичний потенціал, закладений у вас Господом, не нехтуєте ним, не закопуєте в землю, але віддячуєте своєму Творцю за отриманий дар.

Сердечно поздоровляю всіх сьогоднішніх номінантів з високими відзнаками ваших трудів. Бажаю, щоби з Божою допомогою ви утвердилися на обраному шляху, радували своїми здобутками батьків, рідних і близьких, приносили користь нашій Українській Державі, створюючи яскравий і привабливий образ своєї рідної Батьківщини.

Користуючись чудовою нагодою, вітаю всіх вас, дорогі брати і сестри, з прийдешнім святом Різдва Христового і Новоліттям. Бажаю усім здоров’я, спасіння душі і всякого благополуччя. Нехай благодать тихої радості, яку приніс на землю Син Божий, спочиває у наших смиренних серцях. Нехай Божий мир і Боже благовоління наповнюють наші сім’ї, нашу Українську Державу і увесь Божий світ.

З любов’ю у Христі

 

+ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

 

12 грудня 2017 року

м. Київ

Просмотров: 193

Залишити відповідь