В Одесі вклонилися нетлінним мощами святого апостола Андрія Первозванного (фото, відео)

13 грудня 2017 року, в день пам’яті святого апостола Андрія Первозванного – небесного покровителя Одеської духовної семінарії, митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел звершив Божественну літургію в соборі на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Цього дня відзначається Актовий день Одеської духовної семінарії.

Високопреосвященнішому владиці співслужили митрополит Полтавський і Миргородський Филип, архієпископ Балтський і Ананьївський Олексій, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ архієпископ Ірпінський Климент, єпископ Шумський Серафим, єпископ Овідіопольський Аркадій, єпископ Южненський Діодор, єпископ Арцизький Віктор, єпископ Болградський Сергій, ректор Одеської духовної семінарії архімандрит Серафим з викладачами та учнями у священному сані, настоятель Свято-Нікольського Ізмаїльського чоловічого монастиря архімандрит Аліпій, міське духовенство, гості та братія обителі у священному сані.

Після завершення богослужіння був відслужений святковий молебень святому апостолу Андрію Первозванному перед його нетлінними мощами.

Просмотров: 805

Залишити відповідь