Харківська єпархія передала допомогу військовому госпіталю на півмільйона гривень

Клірики УПЦ продовжують духовно та матеріально опікуватися українськими військовослужбовцями з зони АТО й мирним населенням Донбасу

20 грудня 2017 року, з благословення єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа, голова Єпархіального військового відділу протоієрей Олександр Шнякін взяв участь у мирній місії до зони АТО.

Сумісно з настоятелем столичного храму Всіх святих воїнів протоієреєм Вячеславом Яковенком планується відвідати міста Кремінне та Щастя, де розташовані інтернати для дітей з обмеженими можливостями та легеневими захворюваннями.

Для дітей було закуплено продукти харчування та взуття.

До дня святого Миколая Харківська єпархія передала гуманітарну допомогу для Харківського міського шпиталю на загальну суму близько півмільйона гривень.

Одяг, медикаменти та лікарнянне обладнання для військових лікарів передав особисто митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій. Архієрей відзначив, що Церква ніколи не залишиться осторонь і завжди допомагатиме воїнам і хворим.

Цими днями клірик Старовижівського благочиння Володимир-Волинської єпархії протоієрей Ігор Тимощук отримав державну нагороду.

Священик був удостоєний відзнаки за духовну опіку та благодійну допомогу для українських військовослужбовців з рідного йому Полісся.

Просмотров: 256

Залишити відповідь