У Київській духовній академії відбулося підсумкове засідання Вченої ради

26 грудня 2017 року у Київській духовній академії і семінарії відбулося підсумкове засідання Вченої ради, під час якого були проаналізовані здобутки духовного навчального закладу у I семестрі поточного навчального року. Засідання відбулося під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

На початку засідання керуючий справами УПЦ, професор митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав новопризначеного ректора Академії, професора єпископа Білогородського Сильвестра зі вступом на відповідальне церковне служіння. Зі свого боку, владика Сильвестр подякував митрополиту Антонію за багаторічні труди по відродженню головного навчального закладу Української Православної Церкви.

У роботі Вченої ради також взяли участь архієпископ Боярський Феодосий, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ, професор архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, доцент єпископ Баришівський Віктор.

Під час засідання відбувся захист дисертаційних робіт.

Вчена рада затвердила графік захисту наукових робіт у ‎2017-2018 навчальному році. Зі звітами про стан навчального процесу та життєдіяльність духовних шкіл виступили члени її адміністрації та співробітники. Також під час засідання відбувся захист кандидатських дисертації випускників Академії.

Наприкінці засідання владика ректор подякував професорсько-викладацькій корпорації за виконану роботу і привітав з наступаючими Різдвяними святами.

Просмотров: 1330

Залишити відповідь