Коментар митрополита Луки щодо порушення кримінальної справи Запорізької обласної прокуратури

Запорізька єпархія УПЦ висловлює подяку правоохоронцям за початок слідчих дій щодо ситуації розпалювання релігійної ворожнечі і ненависті в нашому краї.

Сподіваємося, що розслідування буде чесним і справедливим, і, нарешті, істина стане явною, доведе, що інформація розповсюджувана неохайними журналістами заснована лише на припущеннях і здогадках. Всім нам відомий вислів Еклезіаста про те, що «все пройде, пройде і це» – впевнені, що шум стихне, через безпідставність звинувачень, а нападки, перейдуть в інший формат, але все це лише загартує нашу віру, об’єднає всіх нас, заради збереження цілісності нашої Батьківщини.

Будемо молитися, щоб розслідування пройшло швидко і особи-учасники інформаційної атаки, які своїми діями паплюжать честь нашої Матері-Церкви, будуть притягнуті до відповідальності.

Закликаємо духовенство і паству посприяти правоохоронним органам, а також щодня читати акафіст Святителю Миколаю, щоб по його молитвами Господь напоумив тих, хто лихословить Матір-Церкву, і прошу піднести подяку Богові за те, що Він в ці святі дні дає можливість нам довести свою віру, а духовні язви розкрилися і були вилікувати!

Пам’ятайте – з нами Бог, і є, і буде!

З любов’ю у Христі Народженому,
закликаю на вас Боже благословення,

+ ЛУКА,
митрополит Запорізький і Мелітопольський

Просмотров: 3623

Залишити відповідь