Православні журналісти повідомили про напад праворадикалів на їх офіс (фото)

Представники Праворадикальної організації «С14», яка віднесена до терористичних, 25 січня увірвалися до офісу Спілки православних журналістів і намагалися заблокувати роботу медіаспільноти. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на свідків зазначених подій.

25 січня 2018 року близько 15:00 до управління МВС у м. Києві надійшло повідомлення про захоплення молодиками, які позиціювали себе членами праворадикальної організації «С14», офісу журналістської спільноти «Спілка православних журналістів» в Києві. Свідки подій зазначають, що деякі нападники з невідомих причин приховували своє обличчя від оточуючих під масками і заявили, що мають намір «нікого не випускати».

Через півгодини радикали на вимогу поліції залишили офіс СПЖ так і не спромігшись детально розкрити зміст претензій до журналістів.

Наразі слідчі органи відкривають кримінальне провадження у зв’язку з перешкоджання журналістській діяльності. На місці події працює оперативна група поліції.

У листопаді 2017 року націоналістичну ультраправу організацію С14 було внесено до списку міжнародних терористичних організацій.

Фото з мережі Facebook

Просмотров: 2271

Залишити відповідь