У Неділю м’ясопусну Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію у Києво-Печерській Лаврі (+відео)

11 лютого 2018 року, у Неділю м’ясопусну, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Баришівський Віктор та духовенство Лаври.

Після читання Святого Євангелія Його Блаженство звернувся до пастви зі словом проповіді.

Під час богослужіння була піднесена сугуба молитва про мир в Україні.

За Божественною літургією Предстоятель звершив дві хіротонії: дияконську – над студентом 3 класу Київської духовної семінарії Михайлом Коваленком та ієрейську – над дияконом Валерієм Мамкіним, кліриком храму на честь апостолів Петра і Павла на Нивках.

Наприкінці богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав паству з неділею, побажав вірним на Страшному суді бути разом з праведниками та благословив усіх.

Нагадаємо, напередодні Предстоятель звершив всенічне бдіння у цьому ж храмі. 

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

 

Просмотров: 2210

Залишити відповідь