Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з Народним артистом України Яном Табачником

12 лютого 2018 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври Народного артиста України Яна Табачника, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятель поцікавився творчими здобутками і планами артиста, висловив подяку за його особистий внесок у розвиток багатонаціональної культури Буковини і зокрема Чернівців, де народився і виріс визначний український акордеоніст. Ян Табачник розповів про особливості культурного і духовного життя Одеси, де він зараз проживає.

Ян Табачник (справжнє ім’я Яків Піневич Табачник; нар. 31 липня 1945, Чернівці) — радянський та український акордеоніст, Народний артист України (1994). Генеральний продюсер та ведучий Міжнародного телевізійного проекту «Маю честь запросити», засновник фестивалів-конкурсів «Володимир Крайнєв запрошує» та AccoHoliday, президент Вищої ліги метрів світового акордеону.

Під час зустрічі Предстоятель з Народним артистом торкнулися також загальних питань відродження духовності в державі.

Наприкінці Його Блаженство побажав гостеві міцного здоров’я та нових творчих звершень.

Нагадаємо, нещодавно, 8 лютого, Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з відомим українським спортсменом, гімнастом Олегом Верняєвим.

 

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1650

Залишити відповідь