Усі кошти від продажу свічок в столичних храмах на Срітення пожертвують онкохворим дітям

Одноденна благодійна акція на користь тяжкохворих дітей «Срітенська свічка» пройде в храмах Києва в свято Срітення Господнього і Всесвітній день онкохворої дитини, 15 лютого 2018 року. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на foma.in.ua.

Цього дня кожен, хто купить в храмі свічку тим самим пожертвує на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Київської обласної клінічної лікарні та онкологічного відділення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

Ініціатором акції виступив Свято-Феодорівський прихід, який вже не перший рік опікується дітьми з обласної лікарні.

Участь в акції парафій добровільна. У храмах, де буде проходити акція, про це оголосять у неділю 11 лютого і в саме свято Срітення.

У продовження акції 18 лютого в культурно-просвітницькому центрі «Київський Єрусалим» при Свято-Феодорівському храмі відбудеться відкриття виставки-аукціону малюнків онкохворих дітей з обласної лікарні та благодійний концерт.

Початок заходу о 14.00. Храм на честь преподобного Феодора Освяченого знаходиться за адресою: м Київ, вул. Овруцька, 7 (станція метро «Лук’янівська», тролейбуси №№ 6 або 18).

Телефони для довідок: 097-067-46-86, 099-113-44-06 (настоятель храму протоієрей Петро Семащук). E-mail: [email protected]

Нагадаємо, вперше акція «Срітенська свічка» відбулася у минулому році. Тоді в акції взяли участь близько 20 київських монастирів і храмів, і було зібрано понад 30 тисяч гривень, яких вистачило на те, щоб забезпечити відділення обласної лікарні необхідними для аналізів реагентами на 6 місяців.

 

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 393

Залишити відповідь