Представники КДА взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції в університеті права

28 лютого 2018 року в Київському університеті права Національної Академії Наук України відбулася Міжнародна науково-практична конференція ХІ Наукові читання, присвячені пам’яті академіка Володимира Михайловича Корецького (+1984), участь в якій взяли представники Київської духовної академії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДА

З благословення ректора Київських духовних шкіл єпископа Білогородського Сильвестра, Київську духовну академію і семінарію на заході представляли: викладач КДА протоієрей Андрій Ухтомський та аспірант КДА ієрей Феодосій Попдякуник.

На конференції були обговорені актуальні теоретичні та практичні проблеми сучасного стану міжнародного права, а саме, розвиток міжнародного права і його вплив на становлення сучасного світу; міграційні процеси, захист прав і свобод людини тощо.

Під час наукового форуму прот. Андрій Ухтомський зачитав вітальне слово владики ректора до організаторів та учасників. Так, зокрема, у своєму слові Його Преосвященство зауважив: «Київський університет права продовжує традиції розбудови правового підґрунтя нашої держави, і важливо, що в даній кропіткій справі керівництво університету використовує не тільки напрацювання своїх попередників, але й активно залучає до співпраці сучасних вітчизняних та міжнародних колег, всіх тих, хто не байдужий до майбутнього нашої Батьківщини».

Фото сайту КУП НАНУ

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 393

Залишити відповідь