Чергова провокація навколо кафедрального собору УПЦ у Тернополі — цього разу псевдомінування

Поліція затримала чоловіка, який минулого недільного дня повідомив про замінування території біля Кафедрального собору в ім`я свв. мцц. Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Ним виявився чоловік, який за попередніми даними, страждає на розлади психіки. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Правоохоронці Тернопільського міського відділу поліції розшукали підозрюваного, який 4 березня 2018 року о 14:44 повідомив про замінування.

Невідомий розповів, що біля храму на вулиці Коновальця знаходяться заміновані автівки, зазначили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїхали усі екстренні служби. Вибухотехніки та кінологи обстежили припарковані автомобілі та прилеглу до церкви територію. Жодних вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин експерти не виявили.

Працівники поліції оперативно встановили особу псевдомінера. Ним виявився 46-річний мешканець Хмельницької області, який за попередніми даними, страждає на розлади психіки. Чоловіка відправили на обстеження до обласної психоневрологічної лікарні.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно статті 259 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше прихильники «Правого сектору» неодноразово влаштовували різні провокації під стінами Собору.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 946

Залишити відповідь