Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав Миколу Ткачука з черговою спортивною перемогою

13 березня 2018 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври іменитого українського спортсмена-гирьовика Миколу Ткачука. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.  

На зустрічі був присутній керівник адміністративного апарату Київської Митрополії, єпископ Баришівський Віктор (Коцаба).

Минулого року Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив Миколу на участь у міжнародних змаганнях у США, куди спортсмена запросив Арнольд Шварценеггер. Український спортсмен успішно виступив на них, успішною була і цьогорічна участь Ткачука в традиційних змаганнях гирьовиків усього світу, які влаштовуються за підтримки А. Шварцнеггера.

Микола подякував Його Блаженству за благословіння і за молитви, Предстоятель привітав спортсмена з черговою перемогою, поцікавився його духовним життям, побажав подальших успіхів і звершень та благословив.

З благословення Блаженнішого владики, М. Ткачук виступає на змаганнях за підтримки Фонду Предстоятеля Української Православної Церкви «Мир вам».

Микола Ткачук – український професійний спортсмен-гирьовик, багаторазовий чемпіон світу та України з гирьового спорту. У його активі велика кількість спортивних досягнень, серед яких встановлення світового рекорду у поштовху гир, а також встановлення кількох рекордів України. Окрім того, Микола – парафіянин столичного храму на честь Всіх святих, вихованець Київської духовної семінарії. 

Цього року спортсмен став абсолютним чемпіоном з гирьового спорту на міжнародному турнірі «Arnold Kettlebell Classic-2018» серед професіоналів, який проходив 2-4 березня в місті Колумбус (штат Огайо, США).

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 953