Блаженніший Митрополит Онуфрій прийняв організаторів фестивалю «Божі діти»

26 березня 2018 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври організаторів традиційного фестивалю «Божі діти», який втретє у червні цього року проходитиме під егідою Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Фестиваль покликаний допомогти і підтримати дітей-сиріт з усіх єпархій УПЦ, дітей із обмеженими можливостями та із малозабезпечених сімей, а також залучити до справи благодійності меценатів та небайдужих громадян.

Серед гостей були директор громадської організації «Божі діти» Христина Гуржій, директор благодійного фонду святих страстотерпців Бориса і Гліба Володимир Луб’янецький, інші представники цих благодійних фондів та митці, які представляють свої проекти в рамках фестивалю «Божі діти». У зустрічі брав участь архімандрит Гліб (Казьмирук), заступник начальника соціального відділу Києво-Печерської Лаври, відповідальний за організацію фестивалю «Божі діти».

Організатори фестивалю розповіли Предстоятелю про свої творчі плани, Його Блаженство подякував їм за труди і благословив, побажавши миру, добра та Божої допомоги в організації цього традиційного фестивалю.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1171

Залишити відповідь