В УПЦ опікуються українськими військовослужбовцями напередодні Великодня

У понеділок Страсної седмиці, 2 квітня 2018 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра Національному військово-медичному клінічному центру Міністерства оборони України передали дві тони продуктів харчування. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДА.

Благодійну допомогу було надано для військовослужбовців Збройних Сил України, які проходять лікування у Національному військово-медичному клінічному центрі.

Від імені начальника Центру генерал-майора А.П. Казмирчука та командування госпіталю, капелан військового госпіталю протоієрей Олег Скнар передав владиці ректору та адміністрації КДАіС слова щирої вдячності за підтримку.

3 квітня єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп провів просвітницьку зустріч з особовим складом військової частини 2269 м. Олександрії, повідомляє сайт єпархії.

Розмова йшла про Великдень, Вхід Господній до Єрусалиму та Страсну седмицю. Для присутніх у доступній формі було розкрито есхатологічне значення Смерті і Воскресіння Спасителя, актуальність і вплив на сучасність.

Ми вже писали раніше, що віряни УПЦ передають допомогу військовим на Схід до свята Пасхи Христової.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 196

Залишити відповідь