У Києві вандали вчинили черговий підпал храму УПЦ (+фото, відео)

Це вже четверта з початку року спроба підпалити храми Православної Церкви в столиці.

Сьогодні вночі, 6 квітня 2018 року, приблизно о 0:30 невідомими було скоєно спробу підпалення дерев‘яного храму на честь ікони Божої Матері «Єрусалимська» Голосіївського благочиння. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку в Facebook настоятеля протоієрея Дмитра Гарчука.

«Хтось підпалив храм, — написав священик. — Дякую від серця пожежникам Голосіївського району. Прости, Господи, паліям, бо не відають, що творять!»

За свідченням настоятеля, пожежу встигли вчасно загасити, що врятувало від великих збитків. Отець Дмитрій просить молитов.

Це вже четверта спроба підпалити храми УПЦ в Києві у цьому році. У ніч на 26 січня була спроба підпалити двері Десятинної церкви в Києві. В ніч з 9 на 10 березня невідомі за допомогою запальної суміші підпалили храм Преображення Господнього на Оболоні. Церква сильно постраждала. 14 березня невідомі скоїли підпал на території храму на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість», який знаходиться в «Бабиному Яру».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1123

Залишити відповідь