Священик Ніжинської єпархії відвідав з пасхальними подарунками військових у зоні АТО

Військовослужбовцям було передано більше 1,5 тон продуктів харчування.

З благословення архієпископа Ніжинського і Прилуцького Климента,  клірик Ніжинської єпархії доставив пасхальні дарунки військовослужбовцям частин та підрозділів з Чернігівщині, які перебувають на лінії розмежування в зоні проведення АТО. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

З 9 по 14 квітня 2018 року клірик Георгіївського храму м. Бахмач протоієрей Анатолій Вегера перебував з гуманітарною місією у зоні АТО. Священик відвідав населені пункти Краматорськ, Авдіївку, Маріуполь та ін. Поїздка підрозділами спецоперацій ССО була звершена вчетверте.

З військовослужбовцями частин та підрозділів Збройних Сил України та Державної Прикордонної служби України, які перебувають на лінії розмежування, була розділена Пасхальна радість. У всіх підрозділах та на блокпостах священнослужитель вітав військових з Воскресінням Христовим, а відомий на Чернігівщині і далеко за її межами гурт «Смоляни» виступив перед солдатами з концертною програмою.

Поїздка на передову відбулася за участі та за підтримки депутата обласної ради Валерія Колоші. Загалом, військовослужбовцям було передано більше 1,5 тон продуктів харчування.

Під час кожної зустрічі із військовослужбовцями отець Анатолій звершував молитву за здоров’я воїнів та щасливе повернення додому.

Нагадаємо, напередодні Світлого Христового Воскресіння священнослужителі Сумської єпархії доставили благодійну допомогу в зону бойових дій на схід України.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 352

Залишити відповідь