В Одеській єпархії піднесли молитви за усіх трагічно загиблих 2 травня 2014 року (фото, відео)

У четверту річницю трагічних подій в Одесі в усіх храмах єпархії та місці на загибелі жертв травневої трагедії священнослужителі звершили заупокійні богослужіння.

2 травня 2018 року, в четверту річницю трагічних подій в Одесі, митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел здійснив заупокійне богослужіння в соборі на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії. 

Його Високопреосвященству співслужили вікарні єпископи: Овідіопольський Аркадій, Южненський Діодор і Болградський Сергій, а також ректор Одеської духовної семінарії архімандрит Серафим, міське духовенство та братія обителі у священному сані. 

З благословення правлячого архієрея панахиди за усіма загиблими були звершенні в усіх храмах Одеської єпархії.

Духовенство Одеської єпархії також відслужили літії на місцях масової загибелі одеситів чотири роки тому.

Рано вранці з благословення митрополита Агафангела представники єпархії у складі єпископа Южненського Діодора, протоієрея Євгенія Гутьяра, секретаря Одеського єпархіального управління і помічника настоятеля Спасо-Преображенського Одеського кафедрального собору протоієрея Олександра Маличенка звершили заупокійне богослужіння за загиблими жителями Одеси на місці загибелі перших жертв травневої трагедії на вулиці Преображенській і поклали квіти в пам’ять про цю подію.

Також єпископ Діодор і духовенство піднесли молитви й поклали квіти в районі Куликова поля, де 2 травня 2014 року загинули кілька десятків співвітчизників.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 577

Залишити відповідь