Розпочала роботу ХІV Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів по роботі з молоддю

У понеділок, 4 червня 2018 року, в селищі Лазурному Херсонської області  розпочала роботу ХІV Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів та організацій у справах молоді Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на sinod-molodost.in.ua.

Понад 100 учасників з усіх регіонів України зібралися на традиційний форум, який проводиться Синодальним молодіжним відділом.

Під час урочистого відкриття голова Синодального відділу по роботі з молоддю, вікарій Київської Митрополії архієпископ Обухівський Іона відслужив молебень на початок доброї справи. Після молитви було оголошено вітальне слово Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія до учасників конференції.

У програмі форуму – доповіді і дискусії на актуальні теми, презентації та визначення кращих «молодіжних» єпархіальних проектів. У перший же день пройшли перші виступи.

Нагадаємо, конференція проходить двічі на рік. Проводиться вона Синодальним відділом УПЦ у справах молоді вже вісім років.

Програма форуму на сайті відділу

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1121

Залишити відповідь