У Києві відбувся ІІІ щорічний благодійний фестиваль «Божі діти» (+фото)

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія був проведений ІІІ щорічний благодійний фестиваль «Божі діти». Фестиваль пройшов під патронатом Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, за підтримки БО БФ «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» і ГО «Божі діти» в Міжнародному палаці культури та мистецтв (палац «Жовтневий»). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на lavra.ua.

Розпочався фестиваль зі співу молитви, яку виконав дитячий хор Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Далі митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин зачитав вітальне слово Блаженнішого Митрополита Онуфрія, в якому Первосвятитель призвав на організаторів і учасників концерту Боже благословення і зазначив, що фестиваль став доброю традицією, яка повинна тривати і надалі.

Вітальне слово Намісника Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври зачитав насельник Святої Печерської обителі архімандрит Агафон. Далі слово було надано духівникові Благодійного фонду «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» і керівнику організації  архімандриту Глібу. Отець Гліб подякував Блаженнішому Митрополиту Онуфрію і високопреосвященнішому митрополиту Павлу за преподане благословення і їх безперестанні молитви, подякував всім, причетним до проведення торжества, «…гостям, які прибули в цей день для того, щоб підтримати юних глядачів і подарувати їм частинку тепла і радості».

Під час фестивалю на сцені виступили: народний артист України Іво Бобул, заслужений артист України Дмитро Клімашенко, Наталя Валевська, Олеся Воробйова, група «VoiceBand» Art music school Zabava, народний художній колектив «Спортивно-танцювальний ансамбль “Пульс”», чоловічий вокальний ансамбль «PERFEKTUM», Ніколо Петраш, Ольга Зеленська, ансамбль «Домісолька», Юрій Васильківський.

Також під час концерту владика Августин вручив грамоти благодійникам, які внесли вагомий вклад в організацію цього святкового заходу.

Просмотров: 1225

Залишити відповідь