Записи трансляцій та фільм, присвячені Хрещенню Русі, опублікували у мережі (+відео)

Близько 10 мільйонів телеглядачів і 100 тисяч інтернет-користувачів стали учасниками святкування Дня Хрещення Русі у Києві завдяки прямим трансляціям телеканалу «Інтер». Сьогодні записи святкового телемарафону «Наша віра», трансляцій молебню на Володимирській гірці, Хресного ходу, Літургії та документальний фільм «Києво-Печерська Лавра. Фотографія тисячоліття» можна подивитися в мережі Інтернет. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на YouTube-канал “Інтера”.

Нагадаємо, що у велелюдному молебні та Всеукраїнській хресній ході, які очолив Предстоятель Української Православної Церкви, взяли участь делегації майже з усіх Помісних Православних Церков та близько 250 тисяч вірян. Зокрема «Інтер» транслював 27 липня марафон «Наша віра», урочистий молебень на Володимирській гірці та Великий хресний хід з 8-ма чудотворними святинями, а 28-го липня — Божественну літургію зі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Прем’єра документального фільму телеканалу «Інтер» — «Києво-Печерська Лавра. Фотографія тисячоліття» — відбулася напередодні Дня Хрещення Русі, ввечері 27 липня.

У стрічці, присвяченій 30-річчю відродження Святої Успенської Києво-Печерської Лаври, — унікальні кадри, зроблені в недоступних для паломників місцях — древніх Варязьких печерах, просфорні, пекарні і свічковий майстерні обителі.

Стрічка оповідає про історію заснування Лаври, про періоди наруги в ХХ столітті і про останні 30-ть років життя обителі — період відродження.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1072

Залишити відповідь