Напередодні свята Успіння Богородиці Предстоятель очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі (+відео)

27 серпня 2018 року, напередодні свята Успіння Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння з виносом Плащаниці Богородиці в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Перед всенічним бдінням священнослужителі звершили малу вечірню з Акафістом Богоматері. Під час утрені для поклоніння вірним була винесена Плащаниця Богородиці.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Михалівський і Кошицький Георгій (Православна Церква Чеських Земель і Словаччини), архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, архієпископ Конотопський і Глухівський Роман, архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Діонисій (Константинов), єпископ Васильківський Миколай, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Макарівський Гедеон, а також братія монастиря в священному сані.

Завтра Предстоятель очолить урочисту Божественну літургію на площі перед Успенським собором Києво-Печерської Лаври, після якої відбудеться хресний хід. Початок богослужіння о 8:30.

Нагадаємо, напередодні Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння з нагоди дня пам’яті преподобного Феодосія Печерського.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

 

Просмотров: 2130

Залишити відповідь