У Святогірській Лаврі повідомляють про чергову провокацію проти обителі

У мережі фейсбук з’явилася чергова фейкова новина, тепер зі зверненням намісника Святогірської Лаври.

У соціальній мережі фейсбук з’явився фейковий аккаунт Святогірської Лаври, на якому нібито від імені її намісника опубліковано «Звернення намісника Свято-Успенської лаври митрополита Арсенія з приводу необхідності захисту лаври від загрози «Томосу»». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу обителі.

20 вересня ми вже писали про те, що в цій мережі з’явився фейковий профіль під ім’ям намісника Святогірської Лаври митрополита Арсенія.

Прес-служба Святогірської Лаври заявляє, що сторінка під назвою «Свято-Успенська Святогірська Лавра» створена без благословення намісника митрополита Арсенія і ніякого відношення до Святогірської Лаври не має. Всю інформацію Інформаційно-просвітницький відділ обителі публікує виключно на офіційному сайті Святогірської Лаври та на її офіційних акаунтах у соц. мережах.

Раніше Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ неодноразово публікував повідомлення про подібні провокації.

У Святогірській Лаврі просять того, хто створив дану неправдиву сторінку під назвою «Свято-Успенська Святогірська Лавра», видалити її, а підписників і друзів поширити інформацію про фейковий акаунт і поскаржитися модератору на присвоєння сторінці чужого імені.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1340

1 коментар

  1. Сейчас идёт целая череда интриг и провокаций против Канонической Украинской Православной Церкви. По-этому, следует быть особо бдительными и проверять (перепроверять) любую получаемую информацию.

Залишити відповідь