МВС забезпечуватиме права та свободи незалежно від конфесії! — Арсен Аваков зустрівся з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

12 жовтня 2018 року відбулася зустріч Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу МВС.

«Під час зустрічі сторони обговорили взаємодію з МВС України щодо недопущення провокацій, насильницьких дій та проявів релігійної ворожнечі та нетерпимості в процесі врегулювання міжцерковних відносин в Україні», — зазначається на сайті відомства. У МВС повідомляють, що сторони домовилися про координацію дій та оперативний обмін інформацією.

«МВС забезпечуватиме права та свободи незалежно від конфесії!», — написав зокрема у Twitter Арсен Аваков після зустрічі.

Він повідомив, що було досягнуто домовленість «про співпрацю та координацію дій щодо недопущення проявів релігійної ворожнечі у процесі врегулювання міжцерковних відносин».

«Забезпечення правопорядку, безпеки і дотримання свобод віруючих незалежно від конфесій» — такі завдання МВС у ситуації, що склалася, ставить перед собою. Про це зазначають у прес-службі міністерства.

Нагадаємо,  раніше Арсен Аваков пообіцяв, що у МВС не допустять провокацій у зв’язку з процесом надання автокефалії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 4257

4 коментарі

  1. Вже через тиждень МВС забуде, що говорив.
    А як тільки почнеться зміна влади або голови МВС Авакова, так від обіцянок навіть сліду не залишиться.
    Вся ця метушня і біганина влади за проблемами церковними має на собі тільки одну ціль – зіштовхнути українців “лобами” в братовбивчу боротьбу і знищити Церкву.

    Не можливо розколоти горіх голими руками, але якщо взяти ще один горіх і стиснути їх разом, то слабший розколиться.

  2. А разве можно верить нынешней власти, которая плюет на все законы и конституцию Украины в том числе?
    Если захватывали храмы без томоса, то представить страшно что будет…

Залишити відповідь