Священики Ніжинської єпархії відвідали найбільш постраждалі села від аварії в Ічні

Духовенство Ніжинської єпархії продовжує надавати допомогу постраждалим від вибуху на військовому арсеналі біля м.Ічня, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу єпархії.

Зокрема клірики єпархії відвідали села Дружба і Августівка Ічнянського району, які найбільш постраждали від вибуху складів із боєприпасами.

Священнослужителі поспілкувалися з мешканцями сіл та розподілили благодійну допомогу, що надійшла від віруючих Ніжинської єпархії.

Нагадаємо, що духовенством єпархії надається всебічна допомога постраждалим від аварії в Ічні. Також напередодні, з благословення архієпископа Ніжинського і Прилуцького Климента, благочинний Ічнянського району протоієрей Василій Ясенівка відвідав населені пункти Ічнянщини, найбільш постраждалі від вибухів на військових складах 6-го арсеналу Командування сил підтримки ЗСУ. 

Окрім того, оголошено про збір коштів і гуманітарної допомоги в усіх єпархіях УПЦ. Відділ із соціально-гуманітарних питань УПЦ закупить гігієнічних наборів  на 55 284 гривень для постраждалих від вибухів артскладів в Ічні. 

РЕКВІЗИТИ (відправляти з позначкою «Ічня») за посиланням.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 255

Залишити відповідь