Духовенство Кіровоградської та Херсонської єпархій надало допомогу родинам переселенців зі Сходу

В Українській Православній Церкві продовжують надавати допомогу переселенцям із зони АТО, а також дітям-сиротам і малозабезпеченим сім’ям, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на сайти єпархій.

19 жовтня 2018 року, з благословення митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, настоятель храму Сорока мучеників Севастійських протоієрей Віталій Маланій відвідав міський гуманітарний центр по роботі з внутрішньо переміщеними особами і передав його керівництву гуманітарну допомогу для переселенців, передає прес-служба єпархії.

Благодійна акція відбулася в рамках постійної плідної співпраці між Херсонською єпархією та міським гуманітарним центром.

За повідомленням прес-служби Кіровоградської єпархії, священнослужителі ставропігійного храму на честь Різдва Христового м. Олександрії разом із співробітниками соціального відділу, що діє при духовно-просвітницькому центрі «Феоферос», надали гуманітарну допомогу переселенцям із зони АТО, які залишилися в скрутному соціальному та матеріальному становищі.

Соціальний парафіяльний відділ регулярно надає допомогу малозабезпеченим сім’ям, дітям-сиротам та всім, хто її потребує.

Днями раніше у Кропивницькому також розпочався соціально-освітній проект «Крок», який передбачає зустрічі священика із дітьми-сиротами.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 142

Залишити відповідь