Православне подружжя з Вінничини доставило черговий — 17й транш допомоги в Святогірську Лавру

Родина Толчевих доставила в Святогірську Лавру 21 тонну благодійної допомоги для утримання вимушених переселенців, які проживають в обителі.

17-й гуманітарний вантаж з Вінницької єпархії отримали в Свято-Успенській Святогірській лаврі 22 жовтня 2018 року, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу обителі.

У зборі гуманітарного вантажу — 16 тонн овочів, 3,5 тонни яблук і 1,5 тонни консервації — взяли участь віруючі Вінницької єпархії, парафії Літинського благочиння, фермерського господарства смт. Уланов, фермер СФГ «Перлина Поділля» з села Попівці Барського району, священик Жмеринського району села Носківці, а також жителі села Руське поле Закарпатської області.

Організували збір допомоги родина Толчевих — Георгій та Людмила, які вже декілька років допомагають Лаврі утримувати переселенців. Транспортування гуманітарного вантажу допоміг здійснити засновник ПП «Беркут Транс» Сергій Слободян.

Організатори звертаються до всіх з проханням святих молитов і діяльної участі в справах милосердя. Всіх, бажаючих надати допомогу в зборі або фінансовій підтримці чергового гуманітарного вантажу, а також з усіх питань, що стосуються благодійної допомоги для Святогірської Лаври, просять звертатися за телефоном: 0965790007 (Георгій).

Нагадаємо, в Українській Православній Церкві продовжують надавати допомогу переселенцям із зони АТО. Духовенство Кіровоградської та Херсонської єпархій надало допомогу родинам переселенців зі Сходу.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 590

Залишити відповідь