24 тони гуманітарного вантажу від Вінницької єпархії було доставлено у зону бойових дій на схід України

Під час чергової гуманітарної місії, яка розпочалася 16 жовтня 2018 року, волонтери на чолі із представником Спілки десантників Вінниччини Сергієм Буравлем та священиком протоієреєм Анатолієм Кузнєцовим відвідали м. Слов’янськ, Бахмут і Зайцеве, с. Жованка, Новомихайлівку Донецької області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Вінницької єпархії.

Волонтери передали військовим каністри, мішки і продукти від волонтерів у м. Слов’янськ, Бахмут і Зайцеве. Частину допомоги залишили у с. Жованка для місцевих жителів.

У Будинку милосердя Новомихайлівки Мар’їнського району, яким опікується православна парафія Чуда Архістратига Михаїла, залишили основну частину гуманітарного вантажу. Настоятель парафії і директор Будинку милосердя протоієрей Ігор Кубишин передав слова подяки священнослужителям та вірянам Вінницької єпархії, а також вінницьким волонтерам за продукти харчування, одяг, іграшки, дитячі візочки, які будуть передані й в інші соціальні та дитячі заклади, зокрема у місцевий дитячий садочок та Будинок престарілих.

Усього цього разу на схід із Вінниці було доставлено 24 тони гуманітарного вантажу.

У свою чергу у Вінницькій єпархії подякували за постійну співпрацю людям, які сприяли цій поїздці: коменданту Вінницького гарнізону генерал-лейтенанту Аркадію Вашутіну, полковникам Олексію Ноздрачову і Олександру Борщевському, групі ЦВС Краматорськ і полковнику Сергію Кравченко, групі ЦВС Бахмут і майору Євгену Шило, а також багатьом небайдужим вінничанам.

Нагадаємо, нещодавно православне подружжя з Вінничини доставило 21 тонну благодійної допомоги для утримання вимушених переселенців, які проживають в Святогірській Лаврі. Це був 17й транш допомоги для обителі.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 195

Залишити відповідь