Представники Мукачівської єпархії взяли участь у Міжнародній екологічній конференції

25-27 жовтня 2018 року, з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, клірики Мукачівської єпархії взяли участь у Міжнародній конференції «Альянс релігійних і громадських організацій на захисті клімату Східної Європи». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Мукачівської єпархії.

Захід проходив у реколекційному центрі біля костелу Воздвиження Чесного Хреста, що в селі Синяк, на Мукачівщині.

 Зокрема, від Мукачівської єпархії з вітальними словами та доповідями виступили намісник Середнянського Стрітенського чоловічого монастиряархімандрит Миколай (Шестак) та настоятель Хрестовоздвиженського собору Ужгорода протоієрей Димитрій Сидор.

Участь в конференції також взяло духовенство та науковці з Німеччини, Молдови, Грузії, Вірменії, Білорусії, а також України.

Завданнями форуму було створення програми Комітету із захисту клімату IRCEF; затвердження Комітету із захисту клімату IRCEF; складу робочої групи комітету, які будуть координувати спільну роботу в своїх країнах та інше.

 

Просмотров: 193

1 коментар

  1. Слава Богу!

    Мне хотелось бы знать, почему наше духовенство занимается проблемами экологии, а проблему экуменизма и сохранения Предания Церкви игнорирует. И кто будет заниматься ересями? Неужели экологи?

    Буду рад, если кто-то сможет объяснить это.

Залишити відповідь